Verzend & betaalopties

Bestellen bij Plaidwebshop.nl
Bestellen bij plaidwebshop.nl is snel, eenvoudig, gratis en veilig!
plaidwebshop.nl berekent vanaf  € 50,- géén verzend- en of handelingskosten (bij bestellingen tot € 50,- wordt voor zendingen binnen Nederland € 6,00 verzendkosten berekend). Bestellingen naar België kunnen alleen vooraf per bank worden overgemaakt en per pakket worden de verzendkosten afzonderlijk berekend.
 
Online bestellen:
Online bestellen bij de 
plaidwebshop is heel eenvoudig. Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen of aantallen wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor verzend- en betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling. Wij streven er naar alle artikelen indien voorradig tussen de 1-3 werkdagen na ontvangst van de goedgekeurde betaling bij u aan te bieden. Bezorging op maandag tot en met zaterdag. 

Retourneren:
Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd, mits onbeschadigd en ongeopend (indien van toepassing), en mits de klantenservice van de 
kampeershopper hiervan op de hoogte is gesteld. Dit onder vermelding van het betreffende bestelnummer.
Indien de 
plaidwebshop uw bestelling niet correct heeft uitgevoerd dan zijn de retourkosten voor rekening van de kampeershopper. In alle overige gevallen zijn de retourkosten voor rekening van de klant.
 
Product niet leverbaar:
Wij berichten u tijdig mocht een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar zijn. U krijgt het betaalde bedrag dan binnen 7 werkdagen op uw bankrekening teruggestort.
   
Bezorging door:
Bezorging in Nederland en België wordt verzorgd door PostNL (voorheen TNT). U ontvangt direct na de verzending van ons een bericht. Wanneer u bij bezorging van uw bestelling niet thuis bent zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden. Daarna kunt u uw pakket afhalen bij het voor u dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. In België wordt het pakket zelfs 3x aangeboden, hier zijn geen afhaalpunten.

 

Betalen via iDEAL* - Gratis!
Met Ideal kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

 

 

 

 

 

 

Contact & hulp nodig

info@plaidwebshop.nl  of 0651112378

 

 

  
© 2016 - 2021 Plaidwebshop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel